Game Jams & Hackathons

Book og bestil dit game jam til skoler og institutioner og afhold det hjemme på jeres adresse.

Hvad er et Game Jam?

Et Game Jam er et samarbejde og at lave et spil på kort tid. Inden tidsrammen skal man planlægge, designe og skabe et spil indenfor et bestemt tema. Man arbejder i grupper af 2-5 mand, og skal konkurrere med andre grupper om at lave et spil som bedst passer til et givent tema eller problemstilling. 

I Ahoot Media tilbyder vi at arrangere et game jam på din adresse. Vi kommer ud til jer og tager os af alt det praktiske, og giver teknisk support, design-mæssig sparring og grafisk vejledning til alle deltagere.

Hvorfor du skal investere i et Game Jam

Har du et klasseværelse fyldt med gamere? Eller har du, ligesom mange andre, set fordelen i hvad spil kan gøre for din undervisning?

Elever og kursister kan lære følgende af et Game Jam:

  • Computerspil design
  • Introduktion til programmering
  • Entrepreneurship mind set og innovativ tankegang
  • Grafisk design og moderne historiefortælling

Computespil-branchen spås at blive Danmarks næste væksteventyr, og har som branche på verdensplan allerede overhalet filmindustrien i omsætning. Samtidig står dine elever overfor et fremtidigt jobmarked, hvor egenskaber indenfor programmering, kreativitet og innovation er altafgørende faktorer for succes.

Vi har erfaring med at undervise i spiludvikling på alle niveauer, lige fra folkeskolen til videregående uddannelser og vi gør det tilmed på jeres skole.
Vi møder op hos jer, så forløbet foregår i jeres egne, trygge rammer. Det har aldrig været nemmere at afholde et Game Jam, eller lære om spiludvikling.

Game Jams kan handle om mange ting

Det vigtigste med Game Jams er at have sjov, men en “jam session” kan sagtens have en seriøs vinkel. Eksempelvis kan man konkurrerer om at lave det mest innovative spil, eller have fokus på mobberi, politik, fotosyntese eller at redde Verden. Stort set alting kan danne basis for et spil, og spil kan vække følelser eller sætte tanker i gang, lige som andre medier – bare meget anderledes! 

Vi har udviklet værktøjet – ProtoKit™ – som gør spiludvikling til en leg, og samtidig kører i spilmotoren Unity, en af de førende i spilindustrien. Al workshoppens software er inkluderet i prisen, og vi hjælper med opsætning og introduktion. Eleverne må naturligvis beholde al software efterfølgende.

Theme: Overlay by Kaira
Copyright Ahoot Media 2020